+385 (0)1 5632 413 / + 385 (0)1 5632-412

Usluge

Usluge

Uz prodaju podnih obloga nudimo i uslugu profesionalne i kvalitetne postave, uslugu prijevoza te održavanja podnih obloga

Radove na ugradnji izvodimo iznimno kvalitetno i profesionalno pridajući posebnu pozornost namjeni i karakteristikama prostora. Višegodišnje iskustvo stečeno u bliskoj suradnji s našim korisnicima i projektantima omogućava nam da u svim fazama projekta budemo usmjereni na rješavanje problema, bez obzira o kojoj fazi radova je riječ.

Više od 300.000 m2 ugrađenih podnih obloga jamstvo su naše mogućnosti kvalitetnog odgovaranja na sve zahtjeve klijenata bez obzira na složenost radova ili veličinu objekta.

Od ideje do realizacije

Ako tražite podne obloge za komercijalni ili rezidencijalni prostor, ured, hotel, ugostiteljski objekt ili šoping centar na pravom ste mjestu. Pobrinut ćemo se da pozitivan prvi dojam ostavite već na ulazu. Za vas ćemo odabrati visoko kvalitetne podne obloge koje će dugo trajati, služiti svrsi i svojim nenametljivim dizajnom biti prilagodljive vašem prostoru. Pametnim odabirom štedimo vaše vrijeme i novac. Zato birajte pametno.

Distribucija podnih obloga vodećih svjetskih proizvođača

Ugradnja i održavanje podnih obloga

Savjetovanje i tehnička podrška investitorima, arhitektima i krajnjim kupcima

Pošaljite upit

Obratite nam se sa povjerenjem!

+385 (0)1 5632 413

Kontakt