+385 (0)1 5632 413 / + 385 (0)1 5632-412

Parket

Parket

Opis proizvoda

Parket je klasik kada je u pitanju izbor za privatni stambeni prostor. Svoju popularnost prije svega duguje kvaliteti, dugom vijeku trajanja i funkcionalnosti. Parket naglašava estetiku unutrašnjeg uređenja, a jednako se dobro uklapa u tradicionalni i moderni stil uređenja. 

 

Postavljamo parkete od renomiranog proizvođača Tarkett. Ako tražite profesionalno postavljanje parketa kontaktirajte naš tim, zatražite ponudu ili ugovorite konzultacije i izvid u vašem objektu. Ugradnju parketa izvodimo iznimno kvalitetno i profesionalno pridajući posebnu pozornost namjeni i karakteristikama prostora. Višegodišnje iskustvo stečeno u bliskoj suradnji s našim korisnicima i projektantima omogućava nam da u svim fazama projekta budemo usmjereni na rješavanje problema, bez obzira o kojoj fazi radova je riječ.

Iz ponude izdvajamo preko 300 različitih dezena, od bijelih skandinavskih, razigranih i veselih do odvažnih tamnijih tonova. S obzirom na to da je riječ o detalju koji ne mijenjamo često, vrlo je važno odabrati parket s površinskim slojem otpornim na habanje i grebanje i debljim gornjim slojem koji višestruko produžava njegov vijek trajanja. 

Troslojni „gotovi“ parketi s 30 godišnjim jamstvom

Troslojni parket sastoji se od gornjeg habajućeg sloja, srednjeg sloja od poprečno položenih drvenih daščica i donjeg, stabilizirajućeg drvenog sloja. Zbog troslojne konstrukcije, ovakav parket izuzetno je stabilan, a promjene u dimenzijama tijekom godina korištenja su minimalne. Debljina gornjeg, habajućeg sloja od 3,6 mm omogućava četiri do pet brušenja što višestruko produžava vijek ovog drvenog poda.

Za parkete iz našeg programa proizvođač je osigurao jamstvo od 30 godina, uz uvjet pravilnog postavljanja i održavanja.

Troslojni parketi iz naše ponude presvučeni su površinskim premazom“proteco“ koji ne sadrži organske rastvarače, podu daje UV zaštitu i pruža visoku otpornost površinskog sloja na habanje i grebanje. Troslojni parket brzo se i jednostavno postavlja. Lamele se međusobno spajaju „klik“ sustavom čime se postiže iznimno jaka međusobna veza. Izvrsna geometrija parketa osigurava nalijeganje bez razmaka, odnosno neuočljiv spoj među lamelama. Postavljen kao plivajući pod, troslojni parket omogućava i vrlo jednostavnu deinstalaciju i ponovnu upotrebu na nekom drugom mjestu.

Slike proizvoda

Zatražite ponudu, uzorke ili dodatne informacije.
Pošaljite upit

Naši zadovoljni klijenti

Obratite nam se sa povjerenjem!

+385 (0)1 5632 413

Kontakt