+385 (0)1 5632 413 / + 385 (0)1 5632-412

O nama

Ako tražite podne obloge za komercijalni ili rezidencijalni prostor, hotel, ugostiteljski objekt ili šoping centar na pravom ste mjestu. Pobrinut ćemo se da pozitivan prvi dojam ostavite već na ulazu.

Za vas ćemo odabrati visoko kvalitetne podne obloge koje će dugo trajati, služiti svrsi i svojim nenametljivim dizajnom biti prilagodljive vašem prostoru. Pametnim odabirom štedimo vaše vrijeme i novac. Zato birajte pametno.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u opremanju komercijalnih, javnih i rezidencijalnih objekata podnim oblogama i ulaznim rješenjima te profesionalnosti naših radnika, možemo vrlo brzo i efikasno odgovoriti na specifične zahtjeve kupaca.
Nudimo podne obloge vodećih svjetski proizvođača kao što su Tarkett, Incati i Balsan.

Specijalizirani smo za ugradnju podnih obloga u objektima kao što su bolnice, banke, trgovine, shopping centri, hoteli, konferencijske dvorane, prodajni saloni, poslovni uredi, škole, dječji vrtići i sportsko rekreativni objekti. Pružamo kompletnu uslugu koja započinje savjetovanjem i tehničkom potporom prilikom odabira idealne podne obloge i custom made ulaznih rješenja.

Kako bi vas uspješno savjetovali u obzir uzimamo sve relevantne parametre kao što su tip i namjena objekta, frekventnost lokacije i tehničke specifikacije pojedine vrste podnih obloga.
Usko surađujemo s nekoliko renomiranih svjetskih proizvođača podnih obloga.

Uzorci svih materijala dostupni su u našem izložbenom prostoru u Zagrebu ili možete dogovoriti prezentaciju proizvoda i uzoraka u vašem mjestu.

Naše reference

Obratite nam se sa povjerenjem!

+385 (0)1 5632 413

Kontakt