+385 (0)1 5632 413 / + 385 (0)1 5632-412

PVC Podovi | Vinil podovi

PVC Podovi | Vinil podovi

Opis proizvoda

Vinilni podovi su višenamjensko rješenje odlično za sve vrste objekata, jednako javnih, komercijalnih i stambenih.

 

PVC podne obloge izuzetno su otporne na oštećenja, a kada se upotrebljavaju u visokofrekventnim prostorima kao što su javne i komercijalne ustanove predstavljaju idealan omjer cijene i kvalitete. PVC podovi dolaze u dvije varijante, kao homogeni vinil i kao heterogeni vinil. Homogena vinilna podloga sastoji se od jedinstvenog sloja vinila, dok su heterogeni vinilni podovi višeslojni s otisnutim gornjim slojem koji nudi beskrajne mogućnosti boja i dezena i posebnim slojevima koji omogućavaju akustične, ergonomske i sigurnosne performanse.

Nudimo asortiman vinilnih podnih obloga prilagođenih svakom objektu, prostoru i životnom stilu vlasnika. Nijedan projekt nije identičan, zato veoma stručno pristupamo procesu opremanja građevinskih objekata vinilnim podovima. Kako bi vinilni pod održao punu trajnost važno je odabrati specifičnu kvalitetu PVC poda ovisno o prostoru upotrebe i profesionalno pripremiti podlogu prije postavljanja. Kada su radovi na ugradnji PVC podova stručno izvedeni, vijek trajanja podne obloge najčešće je duži od 20 godina. Neke od glavnih karakteristika vinil poda su otpornost na oštećenja, plijesan i vlagu, antibakterijska i vodonepropusna svojstva, a plus je što se ne hladi u zimskim mjesecima.

Osim komercijalnih prostora, PVC podne obloge su u posljednje vrijeme popularan odabir za privatna kućanstva zbog razigranih boja i dezena u kojima je dostupan.

Postavljamo PVC podne obloge švedskog proizvođača Tarkett. Podovi iz Tarkettovih kolekcija su funkcionalni, prepuni inspirativnih boja i dezena i ekološki prihvatljivi. Ugovorite konzultacije s našim stručnjacima, a mi ćemo se pobrinuti da odaberemo najbolju ponudu oblogu za vaš prostor.

Prostori u kojima se najčešće upotrebljavaju vinil podovi su:

• Zdravstvene ustanove
• Škole, vrtići i igraonice
• Teretane i sportske dvorane
• Hoteli, apartmani i restorani
• Trgovine i uredi

Slike proizvoda

Zatražite ponudu, uzorke ili dodatne informacije.
Pošaljite upit

Naši zadovoljni klijenti

Obratite nam se sa povjerenjem!

+385 (0)1 5632 413

Kontakt