Usluga ugradnje podnih obloga

Profesionalna ugradnja podnih obloga: PVC, linoleum, parket, laminat, gumeni podovi, sportski podovi, tekstilne obloge, epoksidni podovi, WPC decking

Naše usluge

Naša ponuda podnih obloga nadopunjuje se nizom profesionalnih usluga kako bismo vam pružili potpuno rješenje za vaše potrebe.

Uz prodaju podnih obloga nudimo i uslugu profesionalne i kvalitetne postave, uslugu prijevoza te održavanja podnih obloga

Radove na ugradnji izvodimo iznimno kvalitetno i profesionalno pridajući posebnu pozornost namjeni i karakteristikama prostora. Višegodišnje iskustvo stečeno u bliskoj suradnji s našim korisnicima i projektantima omogućava nam da u svim fazama projekta budemo usmjereni na rješavanje problema, bez obzira o kojoj fazi radova je riječ.

Iskustvo i jamstvo kvalitete

S više od 300.000 m2 ugrađenih podnih obloga, možemo jamčiti naše sposobnosti da odgovorimo na sve zahtjeve klijenata. Naše dugogodišnje iskustvo omogućava nam da budemo usmjereni na rješavanje problema u svim fazama projekta, bilo da je riječ o manjem stambenom prostoru ili velikom komercijalnom objektu.

Profesionalna ugradnja podnih obloga

Naša profesionalna usluga ugradnje podnih obloga temelji se na bogatom iskustvu i stručnosti u radu s najzahtjevnijim materijalima, čime osiguravamo vrhunsku kvalitetu i besprijekornu izvedbu za sve vrste prostora.

Bilo da se radi o stambenim, poslovnim ili industrijskim objektima, naš stručni tim primjenjuje najmodernije tehnike i koristi visokokvalitetne materijale kako bi vaš prostor dobio savršen izgled i maksimalnu funkcionalnost.

S dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću detaljima, garantiramo vaše zadovoljstvo i dugotrajne rezultate.

Ako tražite podne obloge za komercijalni ili rezidencijalni prostor, ured, hotel, ugostiteljski objekt ili shopping centar na pravom ste mjestu. Pobrinut ćemo se da pozitivan prvi dojam ostavite već na ulazu. Za vas ćemo odabrati visoko kvalitetne podne obloge koje će dugo trajati, služiti svrsi i svojim nenametljivim dizajnom biti prilagodljive vašem prostoru. Naša profesionalna usluga postavljanja i polaganja podnih obloga osigurati će zeljenju estetiku i dugotrajnost.

Potrebna Vam je pomoć u procesu odabira podne obloge?

Obratite nam se sa povjerenjem!